Zaoterdaag 24 September 2022 / Liedjesaovend

𝟐𝟕 𝐢𝐧𝐳𝐞𝐧𝐝𝐢𝐧𝐠𝐞 𝐯𝐞𝐮𝐫𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐋𝐢𝐞𝐝𝐣𝐞𝐬𝐚𝐨𝐯𝐞𝐧𝐝 𝟐𝟎𝟐𝟐!

Wie typerend kin ’n motto zien: Weej gaon los! En wal met 27 liedjes op de veurselectie veur de Liedjesaovend 2022 van Vastelaovesgezelschap ‘de Wortelepin’. Met deilnemers oet alle windstreke van groeët Bliërick en van euver de gemeintelike päöl.

Vastelaovesgezelschap ‘de Wortelepin’ is gruuets det de in de aafgeloupe jaore stijgende lien in aantal deilnemende liedjes continueert. Dit mak ‘n breid deilnemersveld van aankómmend talent wies minse met ’ne riekelike staot van deens op de Bliërickse Vastelaovesbuun.

’t Is op maondaag 5 september aan de vakjury um ’t aantal inzendinge truuk te bringe nao elf finaliste veur de Liedjesaovend 2022. Gezeen de kwaliteit, diversiteit en enthousiasme van de deilnemers zal ’t de hiëre en dames van de vakjury neet mekkelik waere gemak ’n keus te make. Gaon dao maar ens aanstaon!

Wae oetintelik op zaoterdaagaovend 24 september as winnaer de door VieDenta Kliniek geadopteerde wisseltrofee ‘de Giel’ in óntvangs meug neme is neet allein aan de vakjury. Ouk óg stum telt mei. Det kin per SMS thoes op de bank veur d’n tillevisie of as zier gewaardeerd zaaljurylid.

De Liedjesaovend 2022 van Vastelaovesgezelschap ‘de Wortelepin’ wuurt live vanoet de Wortelekoel, T Raodhoes, oetgezónde op Omroep Venlo tillevisie. Informatie euver de kaartverkoup veur de Liedjesaovend 2022 volg ierdaags via de mediakanale van Vastelaovesgezelschap ‘de Wortelepin’.

” Wao zien we gister gewaes”

“D’n hoëgen hood”

“Dao genete weej van”

”Nemus zoeë gek wie ik”

2021

“Blie des dich d’r bis”

Joekskapel arrangementen. Klik op deze link veur te downloaden 

Joekskapel arrangementen. Klik op deze link veur te downloaden 

“As ik ens wis”

” Vastelaovend in de zón”

Joekskapel arrangementen. Klik op deze link veur te downloaden →

Joekskapel arrangementen. Klik op deze link veur te downloaden